Decoratie 420625_181640188659569_1941111217_n

Gepubliceerd op 16 mei 2013 | door Admin

0

Landelijke woondecoratie

Een landelijke inrichting kenmerkt zich door het gebruik van lichte en natuurlijke kleuren en materialen. Landelijke woonaccessoires van Riverdale, Rivièra Maison en Countryfield stralen de warmte en sfeer uit die kenmerkend is voor een landelijk interieur.

Steeds meer mensen waarderen de rustieke en gezellige kenmerken van het landelijk wonen. Helaas is een landelijk gelegen woning niet voor iedereen weggelegd. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je de landelijke sfeer niet in huis kunt halen. Met de juiste kleurstellingen en woondecoratie  kun je een heel eind komen!

Meubels
In een landelijke inrichting horen vanzelfsprekend statige landelijke meubels met een gezellige uitstraling.  Ook hier komen de natuurlijke elementen weer naar voren. Landelijke meubels vragen om regelmatig onderhoud.  Onbehandeld blank hout dient vaak onderhouden te worden, terwijl er ook gelakte of gebeitste varianten zijn waar dit niet van toepassing is.

Eén van de laatste trends is het gebruik van steigerhout. Kennen we de steigerhouten buitenmeubels al een langere tijd, tegenwoordig nemen steigerhouten tafels en bureaus steeds vaker intrek in de woonkamer of kantoor.

Onbehandeld hebben deze meubels al een stoere en robuuste look, maar behandeld met kalkwas geef je ze een extra stoere en landelijke uitstraling!


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


8 + = elf

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑